Zadelpasservice op uw paard
U bent hier: Home > Reviews

Reviews

Wintec 2000 Wide HART veelzijdigheidszadel

Wintec 2000 Wide HART veelzijdigheidszadel

Langewouters Mieke (België), Ruiter (hobby)

20-06-2020: Dankzij de uitstekende zadelpasservice heb ik nu een zeer fijn zadel voor mijn brede en schoftloze Fjord. Er werd uitgebreid de tijd genomen om de paardenrug op te meten en we konden stap voor stap zien hoe het zadel mooi passend op maat gemaakt werd door de boom te vergroten en het zadel uit te balanceren met het Easy-Change Riser system. Ook fijn om te weten dat het zadel nog kan aangepast worden moest de jonge Fjord nog breder worden in de toekomst.
Ook voor een passende comfortabele singel werd nog uitgebreid de tijd genomen en zelfs de beuglriemen werden perfect op maat gemaakt.
Ik kan nu zorgeloos rijden omdat ik zeker ben dat mijn brede Fjord een goed passend zadel heeft dat aan zijn bouw is aangepast.
De zadelpasservice is een echte aanrader!

Zadelpasadvies aan de stal

Langewouters Mieke (België), Ruiter (hobby)

20-06-2020: Bedankt Jean-Paul voor de uitstekende service aan huis.
Dankzij u professioneel advies en inzicht weet ik zeker dat mijn nieuwe zadel optimaal past en ook comfortabel is voor mijn paardje.
De zadelpasservice was een echte meerwaarde bij de aankoop van het zadel.

Wintec 2000 Wide HART veelzijdigheidszadel

Wintec 2000 Wide HART veelzijdigheidszadel

Glenn De Block (België), Ruiter (hobby)

04-06-2020: Heel erg goed zadel dat perfect aan te passen viel aan de brede rug van ons paard, zowel aan het schof met de beugel als op de rug met vulling. Enorm blij met de passervice aan huis, zeker een aanrader.

Lederen  rijlaarzen  “derby”

Lederen rijlaarzen “derby”

Pauline van der Waal (Nederland), Ruiter (hobby)

02-05-2020: Snel (naar Nederland!), heel keurig verpakt en tot mijn grote verrassing (de korting was al enorm!) ook nog met een set laarzentrekkers en een nette brief erbij. Heel grote complimenten voor jullie!

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Wintec 500 HART veelzijdigheidszadel

Bontemps Geraldine (België), Ruiter (hobby)

30-03-2020: Zeer tevreden over het aangekochte zadel en de excellente zadelpasservice!
In het verleden al 2 miskopen gedaan bij andere zadelpassers maar nu hebben we eindelijk een zadel dat perfect ligt op onze pony! Pony blij en wij ook.
Zoek niet verder maar koop hier, er wordt niets opgedrongen en men neemt zijn tijd tijdens de afspraak op stal.

Bates Innova Monoplus HART dressuurzadel

Bates Innova Monoplus HART dressuurzadel

Gios Gerd (België), Ruiter (hobby)

11-03-2020: Als hobbyruiter ging ik op zoek naar een degelijk, goed zittend zadel. Na vele zadels te passen en te rijden kwam ik bij het Bates Innova Monoplus dressuurzadel terecht. Het geeft voldoende steun en bewegingsvrijheid aan mij als ruiter. Ook mijn paard reageert super op dit goed passend zadel, voldoende schoudergebruik is mogelijk en we ervaren nergens knel- of drukpunten.
De zadelpas-service via HOPAsport is prima, correct, duidelijk, attent en met kennis van zaken.

Bates Wide HART veelzijdigheidszadel

Bates Wide HART veelzijdigheidszadel

Sandra Dierckx (België), Ruiter (hobby)

11-03-2020: Na een goede passervice hebben wij het perfecte Bates zadel kunnen aankopen voor ons trekpaard. Het zadel heeft een comfortabele zit en is goed van kwaliteit. Prijs/kwaliteit klopt helemaal. De naservice is eveneens top. Een echte aanrader dus.

Wintec 2000 HART veelzijdigheidszadel

Wintec 2000 HART veelzijdigheidszadel

Klaartje Kalse (België), Ruiter (hobby)

11-03-2020: Prijs kwaliteit verhouding van dit zadel is prima. Het zadel werd door Hopa volledig op maat van het paard aangepast. Ze hebben er echt wel hun tijd voor genomen en meerdere opties getest vooraleer hun definitieve goedkeuring te geven. Ondertussen heb ik ook veel uitleg gekregen en veel bijgeleerd. Ik heb het zadel nu al ongeveer een half jaar in gebruik en ben nog steeds erg tevreden, en het paard ook. Ik ben van plan het jaarlijks even te laten nakijken mbt correcte pasvorm, want dat is nog een groot voordele van dit zadel, het kan goed aangepast worden aan het paard zelf ( meer, minder bespiering, ...).
maw, een zeer tevreden klant

Westernzadel Deuber Weco

Westernzadel Deuber Weco

Van Raemdonck Erik (België), Ruiter (hobby)

11-03-2020: Mooi en goed passend zadel. Aangenaam om te zitten.
Een perfecte zadelpasservice.

Kentaur Seneca veelzijdigheidszadel

Kentaur Seneca veelzijdigheidszadel

Storms Julie (België), Ruiter (hobby)

30-07-2019: Vandaag een Kentaur Seneca veelzijdigheidszadel aangekocht, zadelpasservice aan de stal te Heultje, zeer duidelijke uitleg over zadel, de zadel werd ter plaatste aangepast door de zaakvoerder (zeer vriendelijke man). Mijn dochter is super tevreden met dit zadel.

Westernzadel Deuber Reinhold Bartmann Training

Westernzadel Deuber Reinhold Bartmann Training

Kelly DC (België), Ruiter (hobby)

12-06-2019: Ongebruikte Deuber Reinhold Bartmann gekocht die indirect van bij Hopasport kwam. De winkeleigenaar gebeld om wat meer informatie te krijgen. Heel vriendelijke man die me met raad en daad heeft bijgestaan, perfecte service. Aanrader!

Stübben Virginia dressuurzadel

Stübben Virginia dressuurzadel

Véronique lenders (België), Ruiter (hobby)

09-05-2019: Uitermate tevreden van de deskundige ,vriendelijke service .
Heb nu al 2 jaar mijn zadel en de zadelpasservice is ongelooflijk goed . Je wordt echt geholpen .Je voelt dat de heer Vercammen echt wilt dat je een perfect zadel krijgt ,hebt en behoudt .Geen moeite is teveel . Een echte aanrader

Westernzadel Deuber Reinhold Bartmann Training

Westernzadel Deuber Reinhold Bartmann Training

Miranda Van den Bunder (Nederland), Ruiter (hobby)

09-04-2019: Zéér tevreden over de passervice, de kennis en vriendelijkheid van deze lieve mensen!
Natuurlijk zijn we(Mijn dochter en ik) tevreden over ons deuberzadel. Ik hoop vele tochten met haar te kunnen maken.

Wintec 500  wide veelzijdigheidszadel

Wintec 500 wide veelzijdigheidszadel

Katja (Nederland), Ruiter (hobby)

23-01-2019: Zeer fijne service van Hopa Sport. Bij de zadelpas service wordt goed de tijd genomen om de juiste boom te vinden. Er wordt ook uitgelegd waarom een boom wel of niet juist is. Ook de service na de levering van het zadel, zoals bij mij het omwisselen van de singel. Prima geregeld !

Wintec 500  wide veelzijdigheidszadel

Wintec 500 wide veelzijdigheidszadel

Daneels Marie-Louise (België), Ruiter (hobby)

09-01-2019: Na een lange zoektocht naar een passend zadel voor mijn tinker eindelijk bij zadelpasservice Hopa sport terechtgekomen. Ondanks de afstand met verschillende zadels aan huis gekomen. Neemt echt de tijd en geeft een eerlijk advies om het passende zadel te zoeken, dit is zeker niet altijd de duurste. Komt stipt zijn afspraken na, kortom vriendelijke en professionele begeleiding. Heel erg bedankt!!!

Rudy (België), Ruiter (hobby)

06-09-2018: Jean-Paul kwam eerst langs voor een zadelpas-service. Ik woon in Kalken (OVL), dus het is een eind rijden. Ik koos uiteindelijk voor dit boomloze zadel.
De levering was keurig op tijd, ik ben het zadel zelf gaan ophalen . Het zadel voldoet aan alle verwachtingen. Jean-Paul stelde zelfs spontaan voor om langs te komen (ondanks de afstand ) om te kijken of alles netjes paste! Bovendien deed Jean-Paul ook nog de moeite om bij Deuber een zadelovertrek te vragen en mij die op te sturen, gratis!

Perfecte service, Jean-Paul, dankjewel!

Smits (België), Ruiter (hobby)

28-05-2018: Top kam!
Deze kam trekt bijna geen haren uit. Onze ponys hebben lange manen en staarten

Bates Isabell Werth HART dressuurzadel

Bates Isabell Werth HART dressuurzadel

Kim (België), Ruiter (professioneel)

09-05-2018: Vandaag is Hopa sport zadelsservice te Heist -op-den-Berg langs geweest. Ze hebben mijn dressuurzadel Bates Isabelle Werth gecontroleerd en aangepast aan de rug van mijn paard.. Veel aanpas mogelijkheden, Perfecte service, voldoende uitleg, zoeken mee naar een oplossing.. Ik ben een super tevreden klant!

Deuber PL 7705 Memphis Reiner

Deuber PL 7705 Memphis Reiner

Verreth Shari (België), Ruiter (professioneel)

30-01-2018: Ik heb zelf al in meerdere Deuber zadels gereden, ze zijn steeds correct en aangenaam. Netjes afgewerkt en kwalitatief zeer goed.

Dit model heb ik momenteel zelf in gebruik. Ik heb op dit model zadel volledig uiterlijk aan mijn smaak laten aanpassen. Het was allemaal perfect in orde en afgewerkt tot in de details. Kwalitatief gezien vind ik het geweldig gewoon, maar een grote plus erobven op is dat je zoveel keuze en mogelijkheden hebt.

Zeer aangenaam zadel en comfortabel om mee te rijden. Prijs/kwaliteit zeker in orde! Het zal zeker niet het laatste deuberzadel zijn die ik in gebruik zal nemen!

Verreth Shari
VS-WesternHorseTraining

Westernzadel Deuber Trail Rider

Westernzadel Deuber Trail Rider

Trudy (Nederland), Ruiter (hobby)

04-01-2018: Een superservice waarbij er ruimschoots tijd wordt genomen om een juist zadel te vinden. Alle afspraken worden perfect nagekomen met een snelle respons tijd.

Westernzadel Deuber Endurance

Westernzadel Deuber Endurance

Nathalie (België), Ruiter (hobby)

26-12-2017: Top zadel! Zit heel goed, mooi afgewerkt, helemaal zoals ik het zelf heb samengesteld. Een aanrader voor mensen die graag vele uren in het zadel zitten.
Top service! Heel vriendelijk en correct. Je kan er met al je vragen, problemen terecht. Ze geven goed, passend advies. Uitstekende passervice met uitgebreide uitleg.

Bates Isabell Werth HART dressuurzadel

Bates Isabell Werth HART dressuurzadel

peeraer ashley (België), Ruiter (hobby)

19-12-2016: Na een tijdje proef gereden te hebben met mijn nieuw zadel,nu tijd gekomen om een review te geven : op de pasdag en na 10 verschillende zadels gepast te hebben op mijn paard, is het deze geworden,uitstekend zadel met zachte en diepe zit,perfecte pasvorm dankzij de ter plaatse aanpasbare kussens en zadelboom,zodat het zadel perfect op de paardenrug aanpasbaar was .heel vriendelijke en profesionele begeleiding en service bij de keuze van mijn zadel,deze zaak is een echte aanrader.
Ashley

Deuber PL 7010 Roger Kupfer Roundskirt

Deuber PL 7010 Roger Kupfer Roundskirt

MB (België), Ruiter (hobby)

18-10-2016: Tot hiertoe super tevreden van ons nieuwe zadel :)
Ook een pluim voor de excellente service

Kentaur Seneca veelzijdigheidszadel

Kentaur Seneca veelzijdigheidszadel

de beul patricia (België), Ruiter (hobby)

22-09-2016: heel aangenaam zadel in degelijk leder.
heel goed en professioneel gepast en aangepast door hopa sport !
super content van zadel en service

Bates Isabell Werth HART dressuurzadel

Bates Isabell Werth HART dressuurzadel

noel vervoort (België), Ruiter (hobby)

15-07-2016: zeer vriendelijke en profecionele begleiding bij de aankoop van mijn dresuurzadel waarvan ik zeer te vreden ben en hopelijk nog lang van kan genieten

Vliegenuitrijdeken voor westernzadel Fly-Free

Vliegenuitrijdeken voor westernzadel Fly-Free

Petra Vanoppen (België), Ruiter (hobby)

25-10-2014: Ik heb deze deken vorig jaar gekocht en ondertussen al twee jaar in gebruik.
Mijn paardje heeft zomereczeem en met deze uitrijdeken is hij veel rustiger.

Verreth Shari (België), Ruiter (professioneel)

05-06-2014: Dankzij Hopa Sport heb ik het gamma van Continental leren kennen. Waaronder dus de Montana's en de Equiflexen. Ondertussen maak ik al jaren gebruik van deze zadels en ik ben zeer tevreden hier over. Kwaliteit prijsverhouding zijn zeer goed. Een aanrader voor vele mensen die een betaalbaar en doch goed passend zadel zoeken voor hun paard.

Verreth Shari (België), Ruiter (professioneel)

05-06-2014: Mooie tussenprijs-categorie pad. Vooral interessant kwestie onderhoud. De vullingen van de pad zijn uitneembaar, dus indien de pad moet gewassen worden is deze sneller droog. Alsook doordat hij geen wol aan de onderkant heeft wordt het niet snel een plakkerige vuile boel.

Verreth Shari (België), Ruiter (professioneel)

05-06-2014: Voor mij ongetwijfeld 1 van de beste pads die er bestaan. Zeer hoge kwaliteit en doordachte techniek naar comfort, koeling, drukverdeling, ademend vermogen en schokopvanging. Zijn prijs meer dan waard!

Absorbine show shine doorkammer en glans

Absorbine show shine doorkammer en glans

Verreth Shari (België), Ruiter (professioneel)

05-06-2014: Nog geen betere doorkammer als deze tegengekomen. En steeds op voorraad bij jullie!

Bart (België), Ruiter (hobby)

02-02-2014: comfortabele , stevige boots tegen een degelijke prijs . een aanrader voor het dagelijkse gebruik

Dee Dee (België), Ruiter (hobby)

15-01-2014: Heb dit zadel voor een Haflinger, zit super comfortabel en heel makkelijk in onderhoud

Harry's Horse Thor halsdeel

Harry's Horse Thor halsdeel

Dee Dee (België), Ruiter (hobby)

15-01-2014: super makkelijk aan te doen, blijft ook mooi zitten

Paardendeken Harry's Horse Thor

Paardendeken Harry's Horse Thor

Dee Dee (België), Ruiter (hobby)

15-01-2014: stevig deken, goede pasvorm

Dee Dee (België), Ruiter (hobby)

15-01-2014: Ik heb deze boots al meer als een jaar in gebruik, zitten super goed, blijven goed zitten en passen zich volledig aan aan je voeten

Equistar doorkammer en velglans

Equistar doorkammer en velglans

Dee Dee (België), Ruiter (hobby)

15-01-2014: super goede doorkammer, blijft niet plakkerig zoals sommige andere, sprayen, heel even wachten en je kan er volledig door kammen

Atex antidaas spray

Atex antidaas spray

didselxdaiko (België), Ruiter (hobby)

15-01-2014: werkt super goed, ze zeggen dat de hertshoornolie vlekken op lichte paarden nalaat, maar dit valt heel goed mee, op Haflingers zie je dit niet, enkel op witte, dan zie je vage vlekken

Lederen  hoed  jacaru  old  roo

Lederen hoed jacaru old roo

Robert Nijhuis (Nederland), Ruiter (professioneel)

30-12-2013: Ik gebruik de hoed elke dag in weer en wind zomers lekker koel en in de winter verassend warm. Naa een jaar intensief gebruik ziet hij er nog super uit zonder dat hij onderhoud heeft gezien.

Nancy (België), Ruiter (hobby)

29-07-2013: De Rolls, van de zadels ! Heel confortabel, zowel voor paard als voor ruiter.

Wintec Kids kinderzadel

Wintec Kids kinderzadel

thalitha (België), Ruiter (hobby)

02-03-2013: Een zadel perfect voor kinderen en shetlandruggen .mijn pony heeft er één . Het is wel makkelijk plooibaar en niet zo vast van vorm waardoor het een beetje rond de buik begint te draaien . Of het komt omdat ik een ronde pony heb.

Zomerruidekens

Zomerruidekens

peggy (België), Ruiter (hobby)

31-08-2012: Super deken, zit bij het paard echt perfect . Mijn paard is er echt goe mee moet geen ander deken meer hebben. Super kwaliteit en afwerking ook.

Hamanol lederverzorgingsprodukt Stübben

Hamanol lederverzorgingsprodukt Stübben

Leen Coremans (België), Ruiter (hobby)

09-02-2012: Dé lederverzorging bij uitstek. Je zal geen betere vinden! Je kostbare leder zal niet alleen gereinigd worden, maar ook gevoed zoals het hoort, waardoor het veel langer meegaat en lekker zacht en soepel blijft. Tip: de Hamanol breng je best aan met je blote handen - door de warmte van je huid 'smelt' hij makkelijk weg en wordt snel opgenomen in het leder. Beetje inmasseren en je krijgt een mooie, matte finish.